Lei foreningshuset til medlemspris

haugen medlemsfordel

Som medlem i Foreningen Våre Rovdyr kan du leie foreningshuset Haugen i ulveterrenget i Hedmark til en svært fordelaktig pris.

Foreningens overnattingssted kan også leies via airbnb.no, og da gjelder egne, lave priser for deg som er medlemmer. Dersom du ikke er medlem, kan du melde deg inn i foreningen her for å få den svært rabatterte prisen.

Foreningens fritidseiendom «Haugen» ligger i Åmot kommune i Hedmark fylke, ikke mange kilometerene fra Rena – i Julussadalen. Med bil er det 40 minutter å kjøre fra Elverum.

Her finnes det både ulv og gaupe, jerv og bjørn samt en og annen kongeørn. Stedet passer godt for all slags friluftsliv og naturopplevelser. Koselig uteplass for bålfyring.

Dersom du liker å gå på ski, kan du starte skituren med en kort eller lengre tur på utkikk etter ulvespor. Og når du finner dem, har du virkelig en historie å fortelle til familie og venner.

Foreningen Våre Rovdyr har medlemmer i området som mer enn gjerne tar deg med på rovdyrsporing. Ta kontakt for å finne ut mer om dette.

Du kan sende forespørsel om bestilling via Airbnb eller via e-post til foreningen. Medlemmer i foreningen får konkret tilbud om spesialpris som medlemsfordel.

haugen medlemsfordel
Fritidseiendommen i Julussadalen har et stort kjøkken med blant annet kjøleskap. Foto: Thor-Ivar Guldberg

Slik bestiller du

For å bestille fritidseiendommen Haugen går du inn på denne nettadressen airbnb.no. Alternativt kan du søke på «Julussa», og velg Rena, Hedmark på forsiden til airbnb.no.  Da får du opp fritidseiendommen «Haugen i Julussadalen». Velg dette og bestill! For å få medlemspriser ber du om det når du bestiller. Alternativt kan du sende en forespørsel til Foreningen Våre Rovdyr via vårt kontaktskjema.

Fasiliteter

Eiendommen har innlagt strøm, innlagt vann og avløp, bad og kjøkken. Det er til sammen åtte overnattingsplasser, samt ei relativ ny koie på eiendommen.

haugen medlemsfordel
Fritidseiendommen til foreningen har også ei koie i nærheten. Foto: Thor-Ivar Guldberg.

Priser

Medlemmer kan leie hytta for kr 200,- per natt per person. Dersom dere er flere enn tre personer, er prisen kr 500,- per natt totalt.

Finn fram

Etter at bestilling er mottatt og betaling er registrert, sender vi nærmere informasjon om veibeskrivelse og avtale om overlevering av nøkkel.