Sporingstur 2019

Vi ønsker våre medlemmer velkommen til sporingstur lørdag 23. februar 2019.

I forkant av turen vil våre lokalkjente guider prøve å finne gode sportegn etter rovdyr. Vi håper å finne spor etter ulv, men det kan også bli aktuelt å se etter andre store rovdyr. Vi kommer til å begynne og lete med utgangspunkt i foreningens fritidsbolig Haugen i Julussdalen, 30 minutter fra Elverum. Når det begynner å nærme seg tur vil mer informasjon om nøyaktig oppmøtested komme. Det pleier å være ski som egner seg som best fremkomstmiddel.

Vi stiller med guide som er godt kjent i området. Det legges opp til en tur på rundt 5-6 timer inkludert lunsj etter turen som vi holder.  I løpet av turen kan det også bli tid til å fyre bål og varme oss, så ekstra niste må medbringes. Mer detaljert opplegg og praktisk informasjon vil bli tilsendt nærmere sporingsturen. Tempoet er rolig og egner seg derfor også godt for barn som er glad i å være på tur.

Vi har et maksantall på 30 personer, så her gjelder førstemann til mølla. Det har allerede meldt seg på en god del, så det er ikke så mange plasser igjen!

Påmelding med navn sendes til fvr@fvr.no.