Sporingstur 25. februar 2023

Foreningen Våre Rovdyr arrangerer sporingstur i Julussdalen i år også. Dette er et av våre årlige arrangementer som er veldig trivelige. Vi håper på godt med snø sånn at sporingsforholdene er gode. Vi bruker ski eller truger.

Turen passer for barn og voksne, vi går i rolig tempo og har mange stopp på veien. Etter de siste årenes skyting av ulv i dette området så er vi imidlertid litt usikre på situasjonen i år. Men vi vet at Julussdalen og områdene rundt er attraktive områder for ulv, så vi håper at et nytt par har etablert seg her i år.

Vi ser også etter andre spor på turen. Vi er flere fra FVR som vil være ute i felt uken før sporingsturen for å legge til rette for en best mulig fellestur på lørdagen. Vi starter turen kl. 10.00 og bruker hele dagen til sporing. Ta med tursekk med drikke og litt mat, så stiller vi med noe godt til bålkosen. Vi har annonsert denne sporingsturen i vårt forrige medlemsblad og har fått mange påmeldte. Det er plass til noen til så bare send oss en e-post hvis du ønsker å være med: as@fvr.no


For spørsmål om turen ta kontakt med Alette på tlf: 90 60 39 50 eller Tor Arild på tlf: 413 89 190
Mer info sendes ut på e-post til alle som har meldt seg på.

Ulvebilde: Erik Frøystein