ÅRSMØTE 2019

Vi ønsker alle våre medlemmer hjertelig velkommen til årets årsmøte på Ljøratunet i Ljørdalen, Trysil. Årsmøtet vil finne sted lørdag 25. mai med foredrag og felles middag på kvelden. På søndag arrangeres det guidet tur i Fulufjellet nasjonalpark! Vi håper så mange som mulig av våre medlemmer vil ta turen til dette flotte området og komme sammen for en hyggelig helg.  

Området er godt egnet for flere friluftsaktiviteter og overnatting skjer i trivelige tømmerhytter på tunet. Det er fullt mulig å ankomme fredag 24. mai for å få bedre tid til å utforske området. Vi ber om at årsmøtedeltakerne bestiller overnatting selv, slik at alle har mulighet til å tilpasse slik man selv ønsker. For bestilling ring: 46820830 – eller via mail: booking@fulufjellet.no. Si gjerne i fra at dere deltar på årsmøtet for Foreningen Våre Rovdyr.  

Årsmøtet, lunsj og middag vil finne sted i et møtelokale ved Fulufjellet alpinsenter, ca. 3 km fra Ljøratunet hvor overnattingshyttene er. Trykk på denne lenken for å se sted i kart.

PROGRAM 

Lørdag 25. mai 

13.30: Lunsj

15.00: Årsmøtet starter 

15.10: Velkommen v/ styreleder  

15.20: Gjennomgang av årsmelding, økonomi og evt. innkomne saker 

16.30: Foredrag v/Kristoffer Nordli – «Skogsjerven»

19.00: Middag  

Søndag 26. mai 

10.00: Guidet tur til Fulufjellet nasjonalpark  

Turen vil starte fra Storbekkåsen, ca. 7 km fra Ljøratunet. Vi kjører samlet.

14.00: Avslutning og hjemreise  

Påmelding sendes til ii@fvr.no.  

Vil vil stå for lunsj på lørdagen, samt middag på kvelden lørdag. Alle må enkeltvis bestille seg overnatting slik de selv ønsker.

Mer informasjon om stedet kan du finne ved å trykke på denne linken.